PITA PIZZA PYRAMIDE AALTER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1099 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pita Pizza Pyramide Aalter. Meer weten? Ontdek meer

12 apr 2024 om 21:43 Bijna geen groenten op broodje pita
12 apr 2024 om 9:28 Het was niet de juiste bestelling.sommige dingen ontbraken.
9 apr 2024 om 23:23 Super! Echt lekker!
8 apr 2024 om 17:08 Superlekker!
8 apr 2024 om 11:30 Pizza’s waren niet lekker. Zeer dikke bodem en niet goed gebakken. De andere had zure saus. Teleurstelling
7 apr 2024 om 22:17 Was mooi op tijd geleverd, maar het eten was niet echt zo lekker...
7 apr 2024 om 11:10 Afhaal! Bestelling stond klaar!
2 apr 2024 om 14:09 Eten was lekker maar de ervaring erna was rampzalig. Wij zitten met een voedselvergiftiging!!!
26 mrt 2024 om 22:31 Lekkere pita durum , Dik en rijk gevuld ! Lekkere pizza pepperoni !
20 mrt 2024 om 21:30 Heerlijke pizza
17 mrt 2024 om 5:34 Super lekker eten mooie portie. Enkel jammer dat ik het pasta menu voor 2 personen bestelde met lookbrood en drankjes en enkel de pasta kreeg en dat het macaroni kaas ham was verplaats de carbonara's die ik vroeg met spek.
15 mrt 2024 om 21:26 Zoals steeds, verzorgd en lekker. Jammer dat ik ipv artisjok, ansjovis kreeg op mijn pizza. Als er nu iets is dat ik niet lust, dan is het wel ansjovis :(